Hvem er Verdens bedste tatovør?

Hvem er egentlig Verdens bedste tatovør? Vi har gjort vores bedste, for at finde nogen af de bedste tatovører, rundt omkring i Verden. 

Det at udvælge en tatovør som er den “bedste” kan være rigtig besværligt, da der er så utroligt mange dygtige tatovører, rundt omkring i Verden. Det er slet ikke sikkert, at vi kender til dem alle, men vi har alligevel gjort vores bedste, for at finde frem, til nogen af de mest populære i Verden. 

Søger du noget lige mere lokalt, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark. 

Vi har læst og kigget artikler, sociale medier, konkurrencer, anmeldelser, gallerier osv. For at komme frem til de bedste af de bedste. 
Listen skal ikke ses som en “1 = bedste”, men mere som, her er 15 af de allerbedste og med forskellige, tatoverings stilarter. 

Her er 15 af de bedste tatovører i Verden 2022.

1. Mashkow

Verdens bedste tatovør - Mashkow

Hjemmeside: www.mashkow.tattoo

Kontakt: mmashkoww@gmail.com

Lokation: New York City, USA.

Social profil: Instagram 458k følgere

Mashkow er en tatovør, der er bedst kendt for sin popart graffiti stil og indviklede tatoveringer. Han har tatoveret siden 2007 og har udviklet en stor følgerskare på Instagram for sit unikke og smukke arbejde.

Hans tatoveringer byder ofte, på detaljerede kendis portrætter, fyldt med graffiti og han tager sig ofte tid, til at skabe unikke og indviklede designs, til hver af sine kunder.

Mashkow har base i Los Angeles og han rejser ofte til tatoveringskongresser rundt om i verden. Mashkow er oprindeligt fra Rusland og hans klassiske værker, er stærkt påvirket af russisk folklore og mytologi.

2. Eliot Kohek

Verdens bedste tatovør - Eliot Kohek

Hjemmeside: www.kohek.com

Kontakt: bookings@kohek.com

Lokation: Annecy, Frankrig.

Social profil: Instagram 572k følgere

Eliot Kohek er en tatovør fra Annecy i Frankrig, der er kendt for sine mørke, humørfyldte tatoveringer.

Hans tatoveringer er stærkt påvirket af gyserfilm og den mørke, gotiske æstetik.

Koheks arbejde beskrives ofte som “makabert” og “grusomt”. Han har en stor tilhængerskare på sociale medier og mange af hans kunder er berømtheder og tilhængere af mørk kunst.

Han er dog også en af Verdens bedste tatovører og selv om det er nogle dystre tatoveringer, så er de yderst flotte og detaljeret. 

3. Anjelika Kartasheva

Verdens bedste tatovør - Anjelika Kartasheva Tattoo

Hjemmeside: www.fabrik13.com

Kontakt: Facebook.com/AnjelikaTattooo

Lokation: Rostow am Don, Rusland.

Social profil: Instagram 63k følgere

Fra hun var helt ung, har Anjelika Kartasheva fået kunst ind med morgenmaden. Efter skole, begyndte hun, på akademiet for arkitektur, med fokus på design.

Anjelika er en russisk tatovør, der er kendt for sine farverige og ikke mindst indviklede designs. Hendes stil er meget speciel og hvis man skal sætte ord på, så er det nok, en blanding af popart og horror disney, i sjove sammensætninger.

Hendes tatoveringer er meget eftertragtet rundt i Verden og hendes tatoveringer, har vundet over 80 priser, på diverse internationale tattoo conventions.

I 2017 blev Anjelika Kartasheva, en del af “The Cheyenne Family” et professionelt kvalitets brand, indenfor tatoverings maskiner og tilbehør. Samme år, blev hun også, en del af “Intenze Ink” et top mærke, indenfor blæk til tatoveringer. I 2018, åbnede Anjelika (sammen med nogle andre) en tatoverings skole, som har med formål, at udbrede tatoverings kunsten, i deres hjemland.

4. Yomico Moreno

Verdens bedste tatovør - Yomico Moreno

Hjemmeside: www.yomicoart.com

Kontakt: yomicoart@gmail.com

Lokation: Brooklyn New York, USA.

Social profil: Instagram 844k følgere

Yomico Moreno, er en verdenskendt tatovør, som blev født i Puerto Rico i 1984 men er nu baseret i USA, hvor han har sit eget studie, i Brooklyn, New York.

Han voksede op i en familie af kunstnere, og han begyndte at tatovere, da han var blot 17 år gammel og har nu tatoveret i over 25 år.

Morenos tatoveringer byder ofte på indviklede detaljer og dristige linjer, og han har en unik stil, der er genkendelig med det samme. 

Yomico’s tatoveringer har vundet adskillige priser og har været omtalt i magasiner og på hjemmesider rundt om i verden og er kendt som en af de allerbedste indenfor branchen. Hans arbejde har været med i flere dokumentarfilm om tatovering og han er nu også fakultetsmedlem ved det verdenskendte Artistic Academy of Tattoo i San Juan.

5. Dillon Forte

Verdens bedste tatovør - Dillon Forte Tattoo

Hjemmeside: www.dillonforte.com

Kontakt: contact@dillonforte.com

Lokation: Austin Texas, USA.

Social profil: Instagram 200k følgere

Dillon Forte er en amerikansk tatovør, der har specialiseret sig i black & grey dotwork tatoveringer, realisme og neo-traditionelle tatoveringer. Han er bedst kendt for hans vanvittige dotworks, som ofte inkorporerer elementer af realisme og surrealisme.

Forte er født og opvokset i Phoenix, Arizona, og begyndte sin karriere som tatovør i 2008. Han kom i lære hos Joe Capobianco, en af de mest respekterede tatovører i verden.

Forte udviklede hurtigt et ry for sine enestående færdigheder som tatovør, og hans arbejde har været omtalt i adskillige magasiner og onlinepublikationer.

I dag driver Forte sit eget tatoveringsstudie, kaldet Dillon Forte Tattoo, i Phoenix. Han er en af de mest eftertragtede tatovører i landet, og hans arbejde har været med i shows over hele verden.

6. Andrés Acosta

Verdens bedste tatovør - Andres acosta

Hjemmeside: www.acostattoo.com

Kontakt: acostattoo.com/contact

Lokation: Austin Texas, USA.

Social profil: Instagram 425k følgere

Andrés Acosta kommer fra Venezuela og begyndte at tatovere i 2009. I 2010 flyttede Andrés til USA fordi han hans kæreste boede der, hvor han startede hans professionelle rejse, som tatovør.

Til at starte med kunne Andrés ikke snakke engelsk og han kendte ikke rigtig nogen, så kan gik i gang, med det han var bedste til, nemlig at tatovere. 

Andrés stil er meget farverig og sammensætningerne er perfekte. Han er en af de tatovører, som laver kunst og ikke bare blæk. Han er stort set altid booket, langt ud i fremtiden, men det forstår man godt, når man ser hans imponerende værker.

7. Keith Scott Aka. Bang Bang

Verdens bedste tatovør - Bang Bang Tattoo

Hjemmeside: www.bangbangforever.com

Kontakt: appts@bangbangforever.com

Lokation: New York City, USA.

Social profil: Instagram 2.5 millioner følgere

Keith Scott er en tatovør, der blev født i 1966. Han er også kendt som “bang bang” på grund af hans aggressive tatoveringsstil. Scott begyndte sin karriere i begyndelsen af ​​1990’erne og er siden blevet en, af ​​de mest eftertragtede kunstnere, i verden.

Han har arbejdet med nogle, af de største navne i musikindustrien og hans arbejde har været omtalt i magasiner og tv-shows over hele verden. Han er kendt for sine realistiske tatoveringer, i portrætstil.

Scott er også kendt for sit velgørenhedsarbejde og han har samlet penge ind til forskellige formål, herunder kræftforskning og dyrevelfærd.

Han har skrevet folk som Rihanna, Cara Delevingne og Justin Bieber. Bang bang tattoo er en tatoveringssalon i hjertet af New York Citys Lower East Side. Det ejes og drives af tatovør JonBoy, som er kendt for sine minimalistiske, sort-hvide tatoveringer. Butikken er populær, blandt kendte og unge og er ofte booket, måneder i forvejen.

8. Sasha O'Kharin

Verdens bedste tatovør - Sasha O'Kharin Tattoo

Hjemmeside: www.blackout.tattoo

Kontakt: okharin@blackout.tattoo

Lokation: St. Petersborg, Rusland.

Social profil: Instagram 256k følgere

Sasha O’Kharin er en tatovør, som har fået et ry for sine unikke og indviklede designs. Han har specialiseret sig i realisme og hans tatoveringer, inkorporerer ofte kendte scener og figurer, fra kendte Hollywood film.

Sashas arbejde, har været omtalt i adskillige magasiner og onlinepublikationer og hun har, en stor tilhængerskare på sociale medier. 

Han er baseret i St Petersburg, Rusland og arbejder fast, ved Blackout Tattoo Collective.

9. Nikko Hurtado

Verdens bedste tatovør - Nikko Hurtado Tattoo

Hjemmeside: www.revolutioninks.com

Kontakt: Revolutioninks.com/contact

Lokation: Los Angeles, USA.

Social profil: Instagram 1.7 millioner følgere

Nikko Hurtado er en amerikansk tatovør, som har tatoveret siden 2002. Han er mest kendt for sine sorte og grå realistiske tatoveringer, men han er også dygtig til andre stilarter, såsom realisme og portrætter.

Hurtados tatoveringer, er stærkt påvirket af realisme og surrealisme og han bruger ofte en bred vifte af teksturer og skygger for at skabe, naturtro effekter.

Han har arbejdet på en række højprofilerede kunder og hans tatoveringer har været omtalt i flere tatoveringsmagasiner, rundt i Verden. Hans Instagram er også, en af de mest populære derude mht. tatoveringer.  

10. Andrei Stepanov

Verdens bedste tatovør - Andrei Stepanov

Hjemmeside: N/A

Kontakt: Facebook.com/stepanovtattoo

Lokation: Samara, Rusland.

Social profil: Instagram 114k følgere

Andrei Stepanov er en tatovør fra Rusland, som er blevet kendt for sine utroligt realistiske tatoveringer. Han startede sin karriere som tatovør i 2006 og har siden, skabt nogle af de mest naturtro, tatoveringer i verden.

Hans tatoveringer ligner ofte fotografier og han bruger ofte 3D-effekter, for at få dem til, at se endnu mere realistiske ud.

Stepanov er kendt for sine portrætter og det tager ofte måneder, at lave en enkelt tatovering, på grund af det detaljerede niveau, han lægger i dem. Han har også vundet flere priser for sit arbejde, herunder prisen som årets russiske tatovering i 2014.

11. Dave Paulo

Verdens bedste tatovør - Dave Paulo

Hjemmeside: www.davepaulo.com

Kontakt: info@davepaulo.com

Lokation: Portugal.

Social profil: Instagram 264k følgere

Dave Paulo, er en af de mest kendte og respekterede tatovører, i Verden. Han er kendt for hans farverige popart stil og er også medlem af “Rat Pack” som er en samling, af verdens bedste tatovører.

Han har tatoveret i over 10 år og har udviklet en stor følgerskare på Instagram på grund af hans fantastiske arbejde.

Han er baseret i Portogal, men rejser ofte til tatoveringskonventioner rundt om i verden.

12. Steve Butcher

Verdens bedste tatovør - Steve Butcher

Hjemmeside: www.stevebutchertattoos.com

Kontakt: inquiries@stevebutchertattoos.com

Lokation: Southern California, USA.

Social profil: Instagram 1.2 millioner følgere

Steve Butcher er en tatovør fra Californien, der er kendt for sine indviklede og hyper realistiske tatoveringer. 

Han har tatoveret siden 1997 og har vundet adskillige priser for sit arbejde og hans tatoveringer er meget eftertragtede.

Mange af hans tatoveringer, er tit billeder af legendariske sportsstjerner, som basketball spillere og NFL spillere.

Steve har været i blade, som ESPN, CBS, USA Today og VICE. 

13. Brando Chiesa

Verdens bedste tatovør - Brando chiesa

Hjemmeside: www.brandochiesa.com

Kontakt: brandochiesa01@gmail.com

Lokation: Florence, Italien.

Social profil: Instagram 927k følgere

Brando Chiesa er en italiensk tatovør, der er kendt for hans farverige pastel tatoveringer. Kendetegnet ved hans tatoveringer, er deres bløde afdæmpede farver og deres grufulde og dystre emner.

Chiesas tatoveringer, skildrer ofte scener, af groteske sammensætninger, med onde katte og dystre hentai piger og det har givet ham et ry, som en af de mest unikke og up-comming tatovører i Verden.

Brando er selv en stor anime fan, så man forstår pludselig hvorfor hans tatoveringer er sammensat, som de nu er.

14. MR.K

Verdens bedste tatovør - MR.K

Hjemmeside: www.bangbangforever.com

Kontakt: mrknewyork@gmail.com

Lokation: New York City, USA.

Social profil: Instagram 756k følgere

MR.K er en tatovør, der har specialiseret sig i meget fine og små detaljerede tatoveringer.

Han har tatoveret i over 10 år og har udviklet et ry for sit upåklagelige håndværk og sans for detaljer.

Hans tatoveringer bliver ofte rost for deres realistiske og indviklede designs.

MR.K arbejder i den verdensberømte tatoveringssalon, Bang Bang NYC. Hvor han sammen med nogle, af verdens bedste tatovører, arbejder til daglig.

15. Aleksandr Kolbasov

Verdens bedste tatovør - Aleksandr Kolbasov Tattoo

Hjemmeside: vk.com/kolbastattoo

Kontakt: vk.com/kolbastattoo

Lokation: Krasnodar, Rusland.

Social profil: Instagram 57k følgere

Aleksandr Kolbasov er en russisk tatovør, der er blevet berømt for sine utroligt realistiske portrætter. 

Han begyndte at tatovere, da han var blot 17 år gammel og har udviklet en unik stil, der har vundet ham mange fans og priser på diverse messer rundt i Verden.

Kolbasovs portrætter, er så naturtro, at de ofte ligner fotografier og han er i stand til at fange essensen af sine motiver på en måde, som få andre tatovører kan.

Hver af disse kunstnere, har en unik stil og de producerer alle fantastiske tatoveringer. Hvis du leder efter en virkelig enestående tatovering, så er en af disse kunstnere, en rigtig god mulighed hvis man virkelig leder efter nogle af verdens bedste tatovører.