Calm Tattoo Copenhagen

Calm Tattoo Copenhagen

Adresse: Linnésgade 24, 5. 1, 1361, København K

Telefon: 25218545

CVR: 33625928

Hjemmeside: www.calmtattoo.dk

E-mail: calmtattoocph@gmail.com

Calm Tattoo blev stiftet af Camillo, der har tatoveret siden 2006. Hans speciale ligger i at skabe tatoveringer, hvor kundens ønsker sætter rammen for deres eget unikke kunstværk.

Stilen er individualistisk med Camillos flair for naturalisme, illustration og sans for detaljer ofte i sort og grå. Han er kendt for at skabe unikke tatoveringer, der spejler hans mange års erfaring med tegning og urbant kunst, samt evnen til at forstå og fange de enkelte elementer i hver tatovering.

Camillo har været mentor for Ivar Østerby gennem hans læretid og sidenhen for Anna Buhl.

Emma har tatoveret i København siden 2018, efter hun flyttede fra Jylland for at forfølge sin drøm om at arbejde med håndværket. Emmas kunst og tatoveringer er inspireret af naturen, folkeeventyr, det okkulte og alt, der er mørkt og skræmmende.

Hun specialiserer sig i sorte, højkontrast tatoveringer i graveringsstil, men elsker også at inkludere gammeldags tatoveringsteknikker i sit arbejde. Hun laver meget af sin egen tegninger og flash, men er meget velkommen til at tage imod idéer til skræddersyede tatoveringer.