Enter the dragon tattoo

Navn: Enter the dragon tattoo

Adresse: Badstuestræde 3, 3., 1209, København K

Telefon: 41285552

CVR: 31559766

Hjemmeside: www.doctorlind.com

E-mail: etdtattoo@gmail.com

Velkommen til Enter the Dragon Tattoo! De er medlemmer af DTL (Dansk Tatovør Laug) og DPUT (De Professionelle Uafhængige Tatovører).

De beskriver selv, at de har en stærk passion for japansk/orientalsk tatoveringer, også kendt som irezumi, en tidløs stil, der går hundreder af år tilbage.

Hvis du leder efter en tatovering i denne specifikke stil, så kontakt dem omkring dine idéer, så de kan hjælpe dig med at bringe dem til livs.

Udover japanske tatoveringer, laver de også alle andre stile af tatoveringer.

Kontakt shoppen for at aftale et møde til en konsultation, så de kan hjælpe dig med de inspirationer eller idéer, du måtte have for din nye unikke og personlige tatovering.

Tatoveringer på kroppen skal være smukke og lavet af professionelle kunstnere, en tatovering er for evigt, den kan gøre ondt at få og det gør endnu mere ondt at få den fjernet. Derfor bør du altid vælge din tatovør omhyggeligt og ikke bare vælge det første du støder på.

Hos Enter the Dragon Tattoo har de vundet mange priser gennem årene, i forskellige kategorier. F.eks. i japansk tatovering, som er specialiteten for Søren Lind.

Søren Lind laver også andre stile og har vundet mere end 30 priser for sit arbejde på forskellige konventioner, nationalt og internationalt.

Efter år med at have boet overalt i verden, åbnede Søren endelig et studie i sit fødeland, Danmark. Beliggende i det mest centrale område af København, har deres studie den helt rigtige blanding af kunst, blæk og sjæl, og her kan du se lidt at deres tattoo shop og stil.

Med unikke designs og års erfaring, har Søren har rejst meget af verdenen rundt og som en del af det har også arbejdet i Japan. Han har været tatovør i over 20 år og er meget erfaren.