Handshake Studio

Navn: Handshake Studio

Adresse: Sølvgade 34, kl., 1307, København K

Telefon: 26823322

CVR: 43798162

Hjemmeside: www.handshake-studio.com

E-mail: info@handshake-studio.com

Handshake Studio har til formål at producere solide tattoos og højkvalitets kunst i et rent og professionelt miljø. Alle er dedikerede til at skabe noget unikt, både for dem selv men også for venner i Handshake.

Du kan forvente varme håndtryk og en professionel indstilling til tatoveringer og kunst. Den hyggelige og stressfri atmosfære er med til at sikre at alle føler sig velkomne hos sociale tattoo studio.

Der bliver lagt stor vægt på sociale aktiviteter, herunder tegnenætter, walk-ins, kunst-lakerer og andre tatoveringsrelaterede workshops.

Til særlige lejligheder huses der fede gæste-tattoo kunstnere, malere og andre slags kreative sjæle. De er helt sikkert stolte af at fremvise lokale kreative sjæle og opfordrer derfor også alle til at deltage i det kreative samfund.

Hos Handshake Studio har de en række dygtige tatovører, herunder Mike Ho, grundlægger af Handshake, der har en baggrund i reklamebranchen som grafisk designer og har arbejdet med tatoveringer siden 2011.

Her er lidt om de andre kunstnere i tattoo shoppen:

  1. Tattoosved er en tatovør, der specialiserer sig i traditionelle designs med tydelige linjer og fyldte farver, men er også åben for at prøve noget nyt. Han er også en håndværker og en ægte nerd når det kommer til design og forståelse af virksomhed.
  2. Marcus Hammer er en tatovør, der er stærk i frihåndstegning, geometriske designs, norske mønstre og dotwork. Han er også interesseret i kultur, religiøse og historiske mønstre og symbolik.
  3. Just Sofie er en tatovør, der specialiserer sig i tribal mønstre, feminine designs og stærke blackwork Marquesan style ærmer. Hun har en stor interesse i traditionelle og kulturelle mønstre og symbolik.
  4. Signe Modin er en fineline tatovør, der specialiserer sig i små realistiske stykker med bløde skygger. Hun bruger også stille roterende maskiner.
  5. Emma Aukstuat er en autodidakt kunstner, der har specialiseret sig i microrealisme og fineline. Hendes arbejde er unikt og blandes med skarpt photoshop-arbejde.
  6. Max Moltke er en passioneret tatovør, der elsker at gøre skarpt og fint arbejde. Han har også en baggrund i maleri og er stadig aktiv med store kunststykker.
  7. Kazisvet er en tatovør, der er kendt for sine sjove og simple mønstre af liv. Han kommer fra Slovakia og nyder specialkaffe og nerdeting i København.
  8. Malva er en dygtig tatovør, der elsker at lave designs med inspiration fra Danmarks flora og abstrakte sammensætninger. Hun kommer også fra Slovakia og nyder specialkaffe, grafisk design og kunst.