Iron & Ink Tattoo Studios, Aarhus

Navn: Iron & Ink Tattoo Studios, Aarhus

Adresse: Vesterbro Torv 3, 8000, Aarhus C

Telefon: 31754828

CVR: 36727527

Hjemmeside: www.ironinktattoo.dk

Iron & Ink har åbnet tattoo shop i Aarhus og hold da helt op en shop…. de har ikke mindre end 600m2 at boltre sig på, eller som de selv siger “At udvide på”.

Igen går Hawaro amok og åbner en gigantisk shop, hvor kun det bedste er godt nok, må nok indrømme at man ikke kan have andet en respekt for den mand og hans business skills.

De har helt sikkert ikke de billigste priser, men når det gælder permanent kunst på ens krop, så er de fleste også villige til at betalt en fair pris og ikke bare gå til den første og billigste.
Iron & Ink’s Historie

Iron & Ink Tattoo Studios er et tattoo studie, der består af en flok dedikerede, passionerede og kreative kunstnere med en forkærlighed for kunst, fællesskab og perfektionisme.

Ejeren, Hawaro, åbnede det første studie for over ti år siden i Vejle, med kun en enkelt kunstner. Med tiden har Iron & Ink udviklet sig til et stærkt team, med fire unikke studier i både Danmark og USA, og mere end 75 medlemmer af familien.

Studierne er designet til at skille sig ud fra mængden af andre tattoo studier, ved at fokusere på at skabe den bedst mulige oplevelse for kunderne. Iron & Ink har haft en del forhindringer undervejs, men disse har været med til at skrive opskriften på deres succes.

De har trinvis tilføjet flere elementer, som har ført til at Iron & Ink i dag er et anerkendt brand i branchen.