Iron & Ink Tattoo Studios, Vejle

Navn: Iron & Ink Tattoo Studios, Vejle

Adresse: Vedelsgade 18C, 7100, Vejle

Telefon: 31754828

CVR: 36727527

Hjemmeside: www.ironinktattoo.dk

Iron & Ink tattoo er et velkendt navn i Vejle og en anerkendt og succesfuld tatoveringskæde, der har studier spredt over hele Danmark og helt til Los Angeles. Deres Vejle-studie er et imponerende 400m2 stort lokale, der rummer 12 tatoveringsstationer og tiltrækker mange kunder, der er villige til at betale en fair pris for kvalitetsarbejde.

Grundlæggeren af Iron & Ink, Hawaro Juul Petersen, kom til Danmark som flygtning fra Syrien i en ung alder. Hans iværksætterånd blev tidligt vakt, og han startede Iron & Ink i 2010, inspireret af tv-programmet “Miami Ink”. Sammen med Rasmus Cort, som hjalp med at styre det administrative, skabte Hawaro en succesrig virksomhed.

Udover tatoveringsstudierne har Hawaro og Rasmus også skabt mærket “Sorry Mom”, der producerer aftercare-produkter til tatoveringer da de så et hul i markedet og justerede deres produkter og priser for at imødekomme kundernes behov.

En anden sjov lille ting er Iron & Ink’s Youtube kanal hvor de støtte deres kunder ved at besvare spørgsmål og tilbyde rådgivning gennem videoer. 

I 2022 åbnede Iron & Ink også et tattoo studio i Los Angeles efter en række udfordringer og forhindringer. Åbningen var en stor succes, men virksomheden blev snart presset af den globale pandemi, der tvang dem til midlertidigt at lukke deres studier.

På trods af de udfordringer, Hawaro og hans team har mødt, er Iron & Ink Tattoo Studio fortsat et velrenommeret navn i branchen, og kunder strømmer til deres butikker for at få udført kvalitetstatoveringer af dygtige kunstnere.

Sådan plejer du din tatovering!
Her er en lille video, om pleje af tatoveringer, så man får det bedste resultat og undgår infektioner.

WWF - Verdensnaturfonden - Vi tusser for dyrene