Skin tattoo & removal

Navn: Skin Tattoo & Revoval

Adresse: Solrød Center 16, 2680, Solrød Strand

Tefefon: 61672690

CVR: 42562483

Hjemmeside: www.skin-tattoo.dk

E-mail: skin2aps@outlook.dk

En Oase af Kreativitet og Kvalitet i Solrød

Beliggende i hjertet af Solrød Centeret, blot fem minutters gang fra Solrød station, finder du “Skin Tattoo & Removal” – et tatoveringsstudio, der er kendt for sin kompromisløse kvalitet og kreative atmosfære.

Studioet er hjemsted for et dygtigt og kreativt team af fire tatoveringskunstnere: Chris, Kristina, Sarah og Marc. Med over 30 års samlet erfaring, er de fire tatovører dedikeret til deres håndværk, stræber efter at forbedre sig dagligt og deler ivrigt viden om forskellige teknikker og metoder. Desuden har studiet to dygtige lærlinge, Asger og Fie, der er ivrige efter at lære og vokse inden for tatoveringsverdenen.

En særlig feature ved “Skin Tattoo & Removal” er deres faste laserbehandler, Trine, som står klar til at hjælpe dig med at få fjernet en gammel tatovering.

Chris Hagil, der har tatoveret siden 2014, er særligt kendt for sine store tatoveringer som ryg, arm og ben. Han elsker at tatovere natur og dyr, men er også ivrig efter alt, der har med nørderi at gøre, når det kommer til at vælge en tatoveringsstil​.

Kristina Marie, også kendt som “Silverlinings by Kris” på Instagram, er kendt for hendes realistiske tatoveringer og unikke dotworks. Hendes arbejde er så eftertragtet, at det kan være svært at få en tid hos hende på grund af hendes lange venteliste, men de, der har oplevet hendes arbejde, siger, det er ventetiden værd​.

Marc Førsterling er en anden dygtig tatoveringskunstner hos “Skin Tattoo & Removal”. Han specialiserer sig i black & grey realisme og giver sine designs et strejf af hans egen unikke stil. Marc har lavet nogle af de flotteste black & grey sleeves i Danmark og har vundet priser for sin “blæk kunst”. Han har også fungeret som dommer ved Nordic Ink Festival, hvor han hjalp med at bedømme andre tatoveringskunstnere​.

Besøgende hos SKIN kan forvente en høj service, hvor de er velkomne til at stille spørgsmål, diskutere deres næste tatoveringsprojekt, uanset om det er black’n’grey eller farve, eller bare komme forbi studiet til en uforpligtende snak​.