Venlig Hilsen Tattoo

Navn: Venlig Hilsen Tattoo

Adresse: Rosenkrantzgade 18F, st., 8000, Aarhus C

Tefefon: 53600161

CVR: 38749188

Hjemmeside: www.venlig-hilsen.dk

E-mail: venlighilsendintatovoer@gmail.com

Venlig Hilsen Tattoo, er en ægte århusiansk perle af en tattoo shop. De har tiltrukket et fantastisk team af tatovører, der alle er dedikerede til at levere, smukke og professionelt udførte tatoveringer, der holder over tid.

Fra traditionelle til japanske, realistiske til sjove, og alt derimellem – Venlig Hilsen tattoo tilbyder en bred vifte af stilarter og du kan være sikker på, at finde den rette tatovør til netop din idé.

Hvad der sætter Venlig Hilsen aparte fra andre butikker, er den unikke dynamik mellem tatovørerne. De er ikke blot kolleger, men også venner både indenfor og udenfor arbejdet og dette afspejler sig i butikkens varme og indbydende atmosfære.

De deler en fælles vision om, hvad en ideel tattooshop skal indeholde – smukke tatoveringer, god stemning og masser af hygge.

Hos Venlig Hilsen tattoo tager de hygiejne og sikkerhed alvorligt og bruger kun EU-certificeret vegansk blæk og alle tatovører har hygiejnebevis.

Som et bevis på deres dedikation til at gøre tatoveringsoplevelsen tilgængelig for alle, tilbyder Venlig Hilsen også 10% rabat til studerende og førtids- og folkepensionister.

Tatovørholdet hos Venlig Hilsen tattoo, består af nogle af de mest talentfulde tatovører i byen.

Shop manageren, Anders, jonglerer de daglige opgaver bag kulissen og byder dig velkommen med en kop kaffe og en tør far-joke.

Jane specialiserer sig i black and grey-realisme, trash polka og feminine designs, mens Line mestrer realistiske tatoveringer i black and grey.

Bjarke tilbyder en karakteristisk stil, der tager udgangspunkt i realisme, mens han også tilføjer abstrakte og skitserede streger og former på en spændende måde.

Rass er lærlingen og stiler mod at blive en dygtig tatovør og tilbyder projektpriser mens han lærer faget.

Jakob har den længste erfaring i tatoveringsbranchen og har fundet sin egen stil med dotwork og gode, sunde mængder sort, mens Magnus har en forkærlighed for traditionelle tatoveringer.

Så hvis du leder efter en tatovering, der vil stå stærkt og smukt i mange år fremover og ønsker en oplevelse, der føles som at hænge ud med en gruppe gode venner, er Venlig Hilsen tattoo helt sikkert et besøg værd.