Vintage Ink by Ring

Navn: Vintage Ink by Ring

Adresse: Snaregade 12, 1205, København K

Telefon: 51484120

CVR: 36918888

Hjemmeside: www.vintageink.dk

Vintage Ink er beliggende i hjertet af det gamle København og omgivet af de kuperede brosten. De åbnede dørene i januar 2021 og de 2 dygtige artister er dedikeret til deres kunstneriske håndværk. Deres mål er at skabe unikke tatoveringer og en uforglemmelig oplevelse, for deres kunder.

Luna Ring er uddannet på Den Klassiske Tegneskole Ny Carlsberg Glyptotek, under ledelse af Asbjørn Jakobsen, hvor hun var den yngste elev i 2012. Undervisningen hos Glyptoteket har givet Luna et stærkt tegneteknisk fundament, som hun har plejet og udviklet siden.

Som kunde hos Luna vil du opleve en kreativ, kundefokuseret og dygtig tatovør, der vil hjælpe dig med at få den helt rette tatovering.

Tammie Jones er en dansk-canadisk tatovør med 11 års erfaring som har en livlig personlighed og et højt humør, der er svært at tage fejl af.

Alder betyder ikke noget, ifølge Tammie, hun har fire energi-fyldte børn og en kæreste, der tager sig af hjemmet, så hun har tid til at fokusere på sit kunstneriske håndværk.

Tammies stil er alsidig og laver det meste, bortset lige fra realisme og store farve-tatoveringer. Hun har en filosofi om, at hvis hun kan tegne det, kan hun også tatovere det.

Udover at være tatovør, har Tammie også uddannet sig som piercer som de også tilbyder i deres tattoo shop.

Hun har arbejdet i flere tatoveringsstudier i København og Roskilde, og er nu også i gang med at uddanne sig som social- og sundhedsassistent.

Hos Vintage Ink deltager de hvert år i både danske og udenlandske messer og events, hvor de henter inspiration, netværk og udvikling. Alle deres events uploades i deres kalender og på vores sociale medier.

WWF - Verdensnaturfonden - Vi tusser for dyrene