Her er de bedste tattoo shops i Aalborg

I denne guide over de bedste tatovører i Aalborg 2023, har vi fundet de bedste steder i Aalborg og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i verden.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, men med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i Aalborg, her er listen.

Bedste tatovører i Aalborg

1. V2 ink

V2 ink er flyttet i nye lokaler og har nu en af byens bedste placeringer. Deres tattoo artists kommer hovedsageligt kommer fra Ukraine og er super talentfulde og laver nogle imponerende værker. 

Alex er helt sikkert på international niveau og sammen med Nicklas, Alexandru og Sara laver de nogle at de flotteste, black & grey realisme tatoveringer, jeg længe har set, det er virkelig i særklasse.

Hvis man har mod på det, så har V2ink også flere elever, som bliver oplært indenfor tatoverings faget og her kan man få, en virkelig skarp pris, på sin næste tatovering.

Bonus info: Deres instagram er absolut, den mest populære på listen. 

2. Color Perception Tattoo Lounge

Color Perception Tattoo Lounge har nogle super dygtige tatovører og ligger lige på hjørnet af Vesterbro.

Deres 3 dygtige tatovører er, Jeppe Isbak Knudsen, Stacy VL og Christoffer Brix Thorsen som hver især virkelig laver nogle flotte tatoveringer som der er et godt overblik over på deres instagram.
Smut ind forbi og tjek nogle af deres flotte værker ud og se om de er noget for dig.

3. Artistic Tattooing

Artistic Tattooing er helt sikkert en af Aalborgs absolut bedste tatovører og til dagligt drevet af Sarah Bizarra. Sarah er virkelig en ener og det er bestemt ikke svært at se hvad hun arbejder med, hun er nemlig helt dækket af tatoveringer og piercinger.
Sarah har også været med i diverse blade og artikler om, det at være sig selv og se lidt anderledes ud. 

En af deres andre tatovører er Casper Mack, en gammel kending og den tidligere ejer af Aarhus Tattoo Center.
Casper er også virkelig en dygtig tatovør og hvis man googler hans navn, kommer der også rigtig mange af hans værker op, så man kan se hvor dygtig han er. 

Alt i alt, et rigtig godt sted at blive tatoveret, af erfarne folk i Aalborg. 

4. The Boulevard Tattoo Parlor

The Boulevard (Social Club) Tattoo Parlor, er som de selv skrive et hyggeligt sted med dygtige tatovører som laver alle forskellige typer tatoveringer. 
De har en meget aktiv instagram med billeder af deres arbejde hvilket kan tyde på at der virkelig blive arbejdet igennem, men også at de måske specialisere sig i lidt mindre værker end de andre.

Det var de bedste tatovører i Aalborg, en by hvor man nemt kan finde en virkelig talentfuld og kreative kunstner til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark her.