Her er de bedste tattoo shops i Aarhus

Bedste tatovør Aarhus

I denne guide over de bedste tatovører i Aarhus 2024, har vi fundet de bedste steder i Aarhus og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i verden.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, men med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus og kort efter også hos Franks Tattoo Studio på Havnegade. Alt dette var et godt stykke tid før, at tatoveringer blev et så “normalt” mode trend, som det er den dag i dag og nærmest alle har en eller flere.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i Aarhus, her er listen.

Bedste tatovører i Aarhus

1. Iron & Ink - Aarhus

Iron & Ink Aarhus

Tatovører: 5

Hjemmeside: www.ironinktattoo.dk

Iron & Ink har åbnet tattoo shop i Aarhus og hold da helt op en shop…. de har ikke mindre end 600m2 at boltre sig på, eller som de selv siger “At udvide på”.

Igen går Hawaro amok og åbner en gigantisk shop, hvor kun det bedste er godt nok, må nok indrømme at man ikke kan have andet en respekt for den mand og hans business skills.

 

De har helt sikkert ikke de billigste priser, men når det gælder permanent kunst på ens krop, så er de fleste også villige til at betalt en fair pris og ikke bare gå til den første og billigste. 

En rigtig fed detalje ved Iron & Ink er deres videoer, her prøver de at hjælpe ved at besvare de spørgsmål, som et nyt lærred måtte have og være i tvivl om. 

Hvad koster en tatovering?
Her er en lille video om prissætning af tatoveringer.

2. Drost Tattoo

Velkommen til Hex Tattoo Studio, hvor Marianne Drost forvandler din hud til et levende lærred med sin uovertrufne ekspertise i sort og grå realisme. Hendes private studie i Århus er et helligdom for dem, der søger tatoveringer, hvor detaljer og historiefortælling er i centrum.

Med en kunstnerisk åre, der har løbet igennem hendes liv siden barndommen, kombinerer Marianne dygtighed og kreativitet for at skabe unikke tatoveringer, der passer til både mænd og kvinder. Uanset om du er ude efter en stor skala tatovering eller mikro-realisme, er Mariannes fokus på detaljer og evne til at formidle følelser igennem sit arbejde, hvad der gør hendes tatoveringer ekstraordinære.

Hos Drost tattoo, kan du være sikker på, at dine ønsker og omdannes til skræddersyede kunstværker. Fra den indledende konsultation til den endelige tatovering, sikrer hun, at hver kundes vision bliver til virkelighed. Hun bruger Dynamic-blæk, et vegansk og allergivenligt produkt, og udfører kun arbejde, der falder inden for hendes ekspertiseområde for at sikre det bedst mulige resultat.

Hex Tattoo Studio er et sted, hvor kunst, professionalisme og personlig omsorg går hånd i hånd.

3. Made in Aarhus Tattoo

Made in Aarhus Tattoo, har nogle super dygtige tatovører og ligger lige på hjørnet af Dirch Passers gade, lige under ringgade broen. Det er en forholdsvis ny tattoo shop, men ejeren er et kendt ansigt. Jonas Willy er manden bag denne nye shop og tidligere et de velkendte ansigter, fra Art of Ink Aarhus. 

Jonas bestemte at nu skulle det være nu og åbnede egen shop “Made in Aarhus Tattoo”. Noget man må tage hatten af for, er helt sikkert hvor hyggeligt de har det, de er rigtig dygtige og samtidig virkelig flinke og sociale i shoppen. 

Deres stil er meget blandet og kan lave de fleste stilarter, black and grey, colorwork til old school til fineart og realisme. 

Tøv ikke med at tage et smut forbi, det er et sted man helt sikkert, kommer tilbage til næste gang.

4. Tattoo Studio 96

Tattoo Studio 96 er bestemt med på listen, over nogle af Danmarks bedste tatovører, deres værker er seriøst vanvittige og det er næsten ikke til at tro at man kan være så dygtige.

De reklamere selv med at de kun søger og ansætter de absolut bedste kunstnere og at det er fra rundt omkring i Europa. En af de tatovører som arbejder der, som har gjort et stort indtryk på mig, er Felipe (RAZA) som kommer fra Colombia, hans stil er eminent, han blander realisme med farver og mixer stilarter på en helt ny måde, som jeg personligt ikke har set før. 

Gør jer selv en tjeneste og tag et smut forbi deres instagram, hvor i kan nyde alle deres smukke værker.  

5. Dancy & Daughters

Dancy & Daughters Tattoo er et indbydende tatoveringsstudio i Århus, der byder på en unik blanding af professionalisme og familiær atmosfære. Studioet, der ledes af Nick Dancy, en erfaren tatovør med en passion for traditionelle og neo-traditionelle stilarter, samt et talentfuldt team af tatovører og piercere, tilbyder et bredt spektrum af stilarter – fra traditionel og neotraditionel til sort og grå realisme, akvarel, geometri og dotwork.

Teamets fokus på detaljer og kundetilpassede designs sikrer, at hver tatovering bliver en personlig fortælling. Studioet prioriterer høj hygiejne, og anvender kun EU-godkendte farver og sterile nåle, for at sikre både kunstnerisk kvalitet og kundesikkerhed.

Dancy & Daughters er mere end et tatoveringsstudio – det er et sted, hvor kunst møder håndværk, og hvor hver kunde bliver en del af familien. Besøg dem i Jægergårdsgade 50 og bliv en del af deres kunstneriske rejse.

6. Sinners Inc

Sinners Inc Aarhus

Tatovører: 9

Telefon: 24 13 13 23

E-mail: info@sinnersinc.dk

Adresse: Randersvej 27
8200 Aarhus N

Hjemmeside: www.sinnersinc.dk

Sinners Inc er en lidt spøjs Tattoo shop, de promovere sig selv som et “Art collective” aner ikke helt hvad de mener med det.

Ejeren hedder Mark og det var ham, som i sin tid startede Sinners Inc, men det kan da godt være at deres struktur har ændret sig i løbet af årene. 

Deres kvalitet har svinget en smule gennem de sidste par år, men pt ser det generelt godt ud og man kan roligt bruge dem, til den næste gang blæk, selvom de promovere sig lidt spøjst. 

7. FlyingNeedles Tattoo

Den lille tattoo shop på Jyllands Allé, hedder FlyingNeedles Tattoo og er en hyggelig lille shop som ejes af Anders Østergaard, som også er den faste tatovør.

Anders arbejder her dagligt sammen med hans lærling Inga, hvor de tusser løs. 

Shoppen er ret nem at spotte, bare kig efter en fede chopper i vinduespartiet og lad dig ikke afskrække af de mange skydevåben på væggen 🙂

Det var de bedste tatovører i Aarhus, en by hvor man nemt kan finde en virkelig talentfuld og kreative kunstner til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark her.