Her er de bedste tattoo shops i Esbjerg

I denne guide over de bedste tatovører i Esbjerg, har vi fundet de bedste steder i Esbjerg og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, men med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i Esbjerg, her er listen.

Bedste tatovører i Esbjerg

1. Sailors ink

Sailors Ink i Esbjerg, er helt sikkert en af Danmarks bedste tattoo shops og må indrømme at deres instagram nok også er en af de mest imponerende, jeg er personligt helt vil med Ozzy’s colorwork sammensætninger, de er noget af det flotteste jeg længe har set. De kalder sig for Esbjergs bedste tatto shop og lige her må jeg nok give dem ret, deres værker er mesterligt skarpe, godt sat sammen og farver der skriger til himmelen.

Sailors Ink har også shops i Kolding og åbner snart op i Odense for at udvide deres lille kæde. De virker til at have rigtig godt styr på biksen og det hele ser yders professionelt ud.

De ligger i House of Ink’s gamle lokaler på Kongensgade 50, midt i gågaden.

2. Nordic Art Tattoo

Nordic Art Tattoo er bestemt et navn, som runger i det danske tattoo miljø, de har shop mange steder og prøver at udvide konstant. Ejeren er nok også en du har set før, Kenneth Andersen er et kendt ansigt i tatoverings branchen og gør det virkelig godt med den voksende tatoverings kæde.

Når man ser deres lokaler, bliver man faktisk også lidt forbavset, tænk at man går så meget op i detaljer som her, det er virkelig gennemført, helt ligesom deres blæk arbejde. 

En ting jeg savner er en hjemmeside, de benytter Facebook som deres hoved base, som jo så også går ret godt for dem, men jeg personligt savner lidt mere på den front.

3. BodySigns Tattoo

BodySigns Tattoo Esbjerg

Tatovører: 4

Telefon: 29 46 00 70

E-mail: tattoo@bodysigns.dk

Adresse: Strandbygade 42
6700 Esbjerg.

Hjemmeside: www.bodysigns.dk

BodySigns Tattoo er en gammel shop, som dagligt drives af Christian Nielsen der har omkring 20 års erfaring indenfor tatovering og 10 års erfaring indenfor piercing.

Shoppen ligger centralt og har generelt et godt ry. Dette er ikke en ren Tattoo shop men gør også i piercinger.

Det var de bedste tatovører i Esbjerg, en by hvor man nemt kan finde en virkelig talentfuld og kreative kunstner til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i Verden her.