Her er de bedste tattoo shops i Holstebro

I denne guide over de bedste tatovører i Holstebro 2024, har vi fundet de bedste steder i Holstebro og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i verden.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, dog med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i Holstebro, her er listen.

Bedste tatovører i Holstebro

1. Beauty and the Beast

Beauty and the Beast tattoo har nogle super dygtige tatovører og ligger lige i midten af Holstebro.

De har både faste tatovører og også internationale/gæste tatovører som kommer og bor der en periode og tatovere mens de er her.

Lige pt. er deres 5 faste tatovører.
Anne-Mette: som specialisere sig i: Black & grey, Farve realisme & Japansk.
Preben: som specialisere sig i Black & grey, Farve realisme og Neo traditional.
Søren: som specialisere sig i Black and grey, Farve realisme.
Vitalija: som specialisere sig i Black & grey realisme.
Mads: Specialisere sig i det Traditionelle.

Hos Beauty and the Beast Tottoo, gør de rigtig meget ud af at, det skal være en god oplevelse at blive tatoveret, samt resultatet skal være i top.

Beauty and the Beast Tattoo kan også findes på diverse messer, rundt omkring i landet og altid til Prison Ink Tattoo Convention.    

2. Skin & Ink Tattoo Studio

Skin & Ink Tattoo Studio er en mindre tatovør i Holstebro, de gør meget i Facebook og det er også der de kan findes. De har nogle utrolig flotte sammensætninger af værker på både instagram og Facebook. 

Noget af det sjove hos dem er at de fleste af deres tatovører ar kvinder og hurra for det ! de er super dygtige.

3. Skin & Color Tattoo

Skin & Color Tattoo var Holstebro’s første rigtige tatovør og ejet af Laurent som startede hans karriere på Bornholm med shoppen Laurent’s Tattoo.

Senere kom hans partner Dorthe til og kom i lære i shoppen som tatovør. Da der ikke var så meget arbejde at hente på Bornhold, besluttede de sig for at flytte og landede i det vestjyske, og etablerede Holstebro’s første tattoo shop sammen, Skin & Color Tattoo.

Alt dette er nu et par årtier siden og flere hundrede tatoverede soldater og slagteri arbejdere senere, driver de stadig shoppen som en lille familie på Sønderlandsgade 16. De har en fast ansatte og dygtige Monique samt deres datter Natasja som er i lære.   

Dette er bestemt et tæt og meget hyggelig lille tatovør, som varmt kan anbefales.

Det var de bedste tatovører i Holstebro, en by hvor man nemt kan finde, en virkelig talentfuld og kreative kunstner, til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark her.

WWF - Verdensnaturfonden - Vi tusser for dyrene