Her er de bedste tattoo shops i København

Bedste tatovør København

I denne guide over de bedste tatovører i København 2024, har vi fundet de bedste steder i København og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i verden.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, men med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i København, her er listen.

Bedste tatovører i København

1. Iron & Ink - København

Iron & Ink københavn

Tatovører: 9

Hjemmeside:
www.Ironinktattoo.dk

Iron & Ink i København er et velkendt navn, de har ikke mindre end 700m2 at boltre sig på, eller som de selv siger “At udvide på”.

Iron & Ink har shops i København, Aarhus, Aalborg, Vejle og har været med til at udvikle mange af Danmarks bedste og mest talentfulde tatovører.

 

De er ikke den billigste tatovør i københavn, men når det gælder tatoveringer som er ret permanente, så er de fleste også villige til at betalt, en fair pris og ikke bare gå til den første og billigste. 

Hvis du kræver at at er i top og der er styr på det hele, så finder du nok ikke en bedre shop i København.

En rigtig fed detalje ved Iron & Ink er deres videoer, her prøver de at hjælpe ved at besvare de spørgsmål, som et nyt lærred måtte have og være i tvivl om. 

Hvad er kunstnerisk frihed?
Her er en lille video om kunstnerisk frihed og hvordan man får den bedste tatovering.

2. Tattoo 59

Tattoo 59 front

Tatovører: 5

Telefon: 22598675

E-mail: Infotattoo59@gmail.com

Adresse: Jagtvej 59, 2200 København

Hjemmeside: Facebook.com

Tattoo 59, det nyeste skud på stammen i København, hvor det handler om kvalitetstatoveringer. Dette sted er ikke bare endnu en shop, men et samlingspunkt for nogle af de skarpeste tatovører i byen. 

De er kendte ansigter i tatoveringsmiljøet, så du ved, du er i gode hænder. Kort sagt, Tattoo 59 er stedet, hvis du vil have en tatovering, der skiller sig ud.

Det er en ny shop, men holdet bag har masser af erfaring og ved præcis, hvordan de skal få dit næste blæk til at poppe.

Tattoo 59 skiller sig ikke kun ud med sine fremragende tatoveringer, men også med sin fulde forplejning. Når du besøger dem, er alt inkluderet i prisen: en lækker frokost fra den lokale bistro, et udvalg af kolde drikke, samt kaffe og kakao. De tilbyder også en drink fra deres bar, både før og efter din session, med muligheder som øl og alkoholfrit øl, så der er noget for enhver smag. Hos Tattoo 59 er komfort lige så vigtig som kvalitet.

Chris Hagil Tofteng – Hjernen bag Tattoo 59, er en mester i farve realisme. Hans Instagram-profil (@tattooartchris) skinner af hans lidenskab for levende farver og imponerende designs. Chris arbejdede hos Skin tattoo i Solrød, får han besluttede at åbne egen shop. Han har en personlighed fyldt med humor og er ret sjov, at følge på de sociale medier.

Kinga Ewelina – Hun har en imponerende følge på sociale medier, herunder 1.2 millioner følgere på TikTok. Kingas specialitet er i ornamentale og mandala designs, og hun har været en del af tatoveringsbranchen siden 2014 og oplært samme sted som Chris (Jagtvej 59). 

Matti B – Kendt for sine dybsindige fortællinger indkapslet i hudkunst, er Matti en internationalt anerkendt black and grey tatovør. Hans Instagram-profil fremviser hans kunstneriske rejse og ekspertise, der skaber en unik og personlig oplevelse for hver klient.

Andrea (9.lives.ink) – Andrea er kendt for hendes fine små tatoveringer og kan fylde en hel arm på en enkelt dag. 

Patrick @patty_ink_art er pt gæsteartist hos Tattoo 59. Han er en ung og ambitiøs tatovør, kendt for sine levende farver og realistiske skildringer. Patrick tilfører en frisk dimension til shoppen og har nogle unikke ‘Want To Do’ designs. Patrick’s talent for at skabe personlige tatoveringer, gør ham til en spændende tilføjelse hos Tattoo 59.

3. Custom Made Ink

Custom Made Ink, en tattoo shop som ikke ligner alle andre. 

I byens hovedstad anser jeg Custom Made Ink, for at være noget af det bedste man kan komme i nærheden af, når det gælder tatoveringer i København. 

Deres stil er virkelig unik og man kan mærke at det er mere en blot et arbejde for dem, de virker virkelig til at gå op i hele ideen om at, tatoveringer godt kan være kunst og skille sig ud fra mængden.

Et rigtig godt eksempel på ideen om kunst i tatoveringer kunne være deres tatovør Spendlo, som laver nogle vanvittige farve tatoveringer, en helt speciel stil som næsten ser animeret ud, med alle de fede farve sammensætninger.

De har også nogle af de flotteste full-back tattoos i black & grey som jeg har set… WOW siger jeg bare, man kan godt se at de har rigtig mange års erfaring, inden for både graffiti, tegning og specielt det at tatovere.  

4. Dropout Collective

Dropout Collective, etableret i 2021 af Christopher Henriksen og Ruben Jordan Langsted, er et tatoveringsstudie i København, kendt for sit fokus på samarbejde og kunstnerisk udvikling. Studiet er hjemsted for en bred vifte af talentfulde tatovører, inklusiv Ruben, som er anerkendt som en af Danmarks bedste inden for sort-grå realisme.

Kollektivet værdsætter deling og bidrag fra hver kunstner, som beriger den danske tatoveringsscene med deres unikke færdigheder. De stræber efter at forbedre og udvikle deres håndværk, respekterer tatoveringskunstens traditioner og omfavner innovation.

Dropout Collective tilbyder et støttende og inkluderende miljø, der fremmer kunstnerisk vækst. De inviterer alle til at opleve kunstens kraft i fællesskab og holder deres følgere opdaterede om gæstekunstnere og begivenheder via deres platforme. De ser frem til at fortsætte rejsen med deres støttere og skabe bemærkelsesværdig kunst.

5. Bright Side Tattoo

Bright side tattoo er en rigtig god tatovør, der ligger lige i hjertet af Christianshavn.

De 8 tatovører i shoppen gør en ære i at lave custom arbejde, altså unikke tatoveringer, som ikke bare bliver printet ud fra en bog. 

De er meget alsidige i deres stilarter og her er helt sikkert noget for alle, om det så er black & grey eller super cartoonish color tatoveringer. Det er altid gratis at komme forbi med din vision og lade dem give dig deres estimat, af tid og pris for værket.

To af deres tatovører falder bestemt i min smag og det er Mumia og Amina de er hver især virkelig dygtige og jeg er vild med Amina’s sjove og farvefyldte tatoveringer samt Mumia’s detaljerede Black & Grey krops kunst. 

6. Black Drop Studio

Black Drop Studio, en af de nye tatovører i København som laver sjovt flotte og “skæve” tatoveringer og som i navnet “Black drop” hovedsageligt i black & grey stilen.

Hvis man vil se nogle sjove tatoveringer, så tjek Kazisvet’s instagram ud, det gav sku et godt grin.

Alt i alt en forholdsvis ny shop, men bestemt ikke uden talenter.

7. Betty Zoo Tattoo

betty zoo tattoo

Tatovører: 4

Telefon: 93 83 88 37

E-mail: info@bettyzoo.dk

Adresse: Mønstergade 4, 1116 København K.

Hjemmeside: Bettyzoo.dk

Betty Zoo Tattoo er lokaliseret i hjertet af København og består udelukkende af kvindelige tatovører.

De har stor fokus på femininitet og minimalisme, som man ofte ikke ser i tattoobranchen og laver blandt andet stilarter som, linework, minimalisme, fineline og blackwork.

Hos Betty Zoo formår de, at skabe de en personlig oplevelse af at blive tatoveret, som er med til at skabe en unik og komfortabel kundeoplevelse.

8. Miks Tattoo

Miks Tattoo er mere end blot en tatoveringsbutik, det er en institution i det danske tatoveringsmiljø. Med en imponerende historie der går helt tilbage til 1970’erne, har butikken i dag 7 prisvindende kunstnere, som er eksperter i en lang række forskellige tatoveringsstile.

Miks Tattoo er kendt for at skabe custom works of art, som er skræddersyet til den enkelte kunde og deres ønsker og ideer.

Selvom man som regel skal booke tid for at få en tid hos dem, er de ikke bange for at tage imod walk-ins, hvis der er tid og plads til det. Så hvis du er i området og trænger til lidt inkspiration, så kom forbi og tag en snak med de dygtige kunstnere hos Miks Tattoo.

Der arbejder en gruppe dedikerede kunstnere, som har brugt år på at perfektionere deres håndværk og skabe tatoveringer i verdensklasse.

Bjarne Mikkelsen, den oprindelige ejer, startede med at tatovere i 1973 og har sidenhen passet og plejet sin butik med kærlighed og omsorg.

Efter Bjarne’s død i 2006 overtog hans søn, Bjørn Mikkelsen, stafetten og driver stadigvæk Miks Tattoo i dag. 

Så hvis du leder efter en tatoveringsoplevelse udover det sædvanlige, så anbefaler vi stærkt, at du besøger Miks Tattoo.

Det var de bedste tatovører i København, en by hvor man nemt kan finde en virkelig talentfuld og kreative kunstner til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark her.