Her er de bedste tattoo shops i Odense

I denne guide over de bedste tatovører i Odense 2024, har vi fundet de bedste steder i Odense og omegn, at blive tatoveret så du kan komme derfra, med et flot og sikkert resultat. Hvis du til gengæld ikke finder, hvad du leder efter, så kan du jo tage et kig, på nogle af de bedst tatovører i Danmark.

Listen skal ses som: her er nogen af de allerbedste i byen, indenfor forskellige tatoverings stilarter. Da det kan være næsten umuligt, at sige “hvad bedst er” inden for kunst.

I dagens Danmark, er det blevet helt normalt, at have en smule blæk i huden og må indrømme at jeg selv fik min første tatovering, allerede da jeg var 16 år, men med mine forældres accept hos Madam Blue Tattoo i Aarhus.

Senere hen har jeg fået en del flere på både ben, ryg og arme og har planer om en del mere når jeg får tiden til dette og derfor har jeg undersøgt de forskellige tatovører i Danmark netop for at finde de bedste til mine egne projekter.

Når jeg nu alligevel har sat mig en del ind i det hele, tænkte jeg at andre måske også kunne bruge min viden og hjælpe dem med deres næste tatovering og hvem de kan bruge.

Hvem er det egentligt som får tatoveringer? Ja det faktisk et nemt spørgsmål at besvare, for det er faktisk alle folk og i alle miljøer, som elsker at udsmykke sin krop, med kreative og flotte værker. Det kan være Camilla som lige er begyndt på gymnasium, Bente som lige har fået sit 3. barnebarn, Tonny som arbejder med jord og beton, til Henrik som arbejder i et af landets største advokatfirmaer og kører rundt i en Rolls Royce.

Nå lad os komme videre til de bedste tattoo shops i Odense, her er listen.

Bedste tatovører i Odense

1. Sailors Ink

sailors ink odense facade

Tatovører: 6

Telefon: 74 44 44 44

E-mail: odense@sailors-ink.dk

Adresse: Skibhusvej 65, 5000 Odense.

Hjemmeside: Sailors-ink.dk

Sailor’s Ink – Tattoo i Odense, er en af fyns førende tattoo shops, her kan du blive tatoveret af nogle af Danmarks og Europas førende artister, som tit kommer på besøg. 

Sailor’s Ink er en lille kæde, som har tattoo shops, i Odense, Kolding og Esbjerg. 

De gør alt for at holde deres kunder i centrum og sørger altid for, at have den allerhøjeste service, der indebærer dejligt smilende personale.

Når man træder ind i shoppen, bliver der ofte budt på kaffe og sodavand, samt god rådgivning til dit kommende tattoo projekt, ved en af de dygtige tatovører (jeg er selv, ret vild med Pawel’s black & grey realisme tattoo’s). 
Hygiejnen er i top og alle deres artister har hygiejnebevis, så man som kunde, altid kan føle dig sikker.

Alt i alt, en tattoo parlour som kan anbefales, hvis du befinder dig i Odense eller omegn.

2. Søhus Tattoo

Søhus Tattoo er en meget fascinerende shop efter min mening, de udmærker sig ved ikke at arbejde med kopier eller andres arbejde, de laver originale tatoveringer ved hjælp af egen kreativitet, dog med inspiration selvfølgelig. 

Deres opfattelse er at en tatovering skal være unik og dette betyder også at de ikke genbruger, deres egne gamle designs på nye kunder, men nyfortolker dem.

Deres black and grey tatoveringer er virkelig i særklasse og jeg er dybt betaget over hvor dygtige de er, tag et smut forbi deres instagram og se deres flotte værker.  

Søhus Tattoo virker som en meget professionel shop, som går op i kreativitet, originalitet og stor hygiejne.

Det er en mindre tattoo shop, men dette kan bestemt også have sin charme, altså det at man ikke bare føler sig, som den næste på et samlebånd.

Så hvis du befinder dig i Fyn’s området og ønsker noget originalt og custom, så kan Søhus Tattoo varmt anbefales.

3. Shay Inks

Shay Inks tattoo som også er en del af Vivid Artem Tattoo Atelier, er ejet af Pernille H. Jensen.

Pernille er en meget dygtig tatovør som altid glædeligt snakker om hendes tatoveringer og historien bag, på de sociale medier efterfulgt af flotte billeder.

Hun arbejder i et lille Atelier som hedder Vivid Artem, som også huser 4 andre kunstnere, som alle deler samme passion for kropskunst. Udover de andre kunstnere, har Pernille også den 21årige lærling, Corinne Maj Kim “Majkat Tattoo” som også hjælper til dagligt.

4. House of Ink

House of Ink har lagt i flere byer rundt omkring i Danmark, men nu snakker vi lige om den i Odense, hvor Dan, Pernille og deres nye lærling Dan arbejder lige pt.

De går alle meget op i at deres tattoo designs skal være unikke og specielle uanset stilart og type.

Martin har arbejdet en et utal af shops og har mange års erfaring og i mange forskellige stilarter.

Pernille er også super dygtig og meget kreativt anlagt generelt, hun både tatoverer piercer og tegner i sin fritid. (og har nogle super søde balloner, på armen).  Jeg er rigtig vild med hendes color-splash tattoo’s 🙂

5. LowKey Tattoo

Lowkey Tattoo Odense

Tatovører: 4

Telefon: 42 30 10 35

E-mail: info@lowkeytattoo.dk

Adresse: Abildvej 5E, 2. sal
5700 Svendborg.

Hjemmeside: www.lowkeytattoo.dk

Lowkey Tattoo i Svendborg er virkelig dygtige når det kommer til blæk og hud, Søren Granhof Schjøtt som er ejer af tattoo shoppen, er en prisvindende tatovør som har speciale i Japansk og Orientalske tatoveringer.

Ud over Søren er der også den prisvindende Jenny Pihl som specialisere sig i realisme og custom tatoveringer, så er der Morten som elsker New School, Anja som laver lidt af det hele og sidste men ikke mindst, så er der Brian som hjælper til når det hele går lidt for stærkt med bestillinger.

En ting jeg er meget imponeret over, er deres sammensætning af motiver og billeder, deres helhed i deres kunst er af utrolig høj kvalitet og det kommer til udtryk i deres færdige tatoveringer.

6. Hall's Tattoo Parlour (er ved at lukke)

Halls Tattoo Parlour er nok en af de shops, der har imponeret mig mest. Deres designs, deres skæve stil og farve sammensætninger, gør bare et eller andet ekstra. 

Jeg er så vil med deres sjove og humoristiske tegninger samt sjove tatoveringer, man kan bare ikke andet end at smile, når man tager et kig på deres instagram.

Ud over at de laver sjove tatoveringer, så virker de også utrolig kompetente og professionelle i deres udtryk, både når det gælder sociale medier og egen hjemmeside. 

Alt i alt en virkelig gennemført tattoo shop (Parlour) som varmt kan anbefales.

Det var de bedste tatovører i Odense, en by hvor man nemt kan finde en virkelig talentfuld og kreative kunstner til at forevige din krop med blæk og farver. Har du stadig, brug for lidt inspiration, så tag et kig, på nogle af de bedst tatovører i verden her.